Halloween 2014!
Gisteren besloten we zeven horror iconen in de spotlight te zetten.
Follow Us!
We laten op Twitter en Facebook nog meer Frog Bros. content op je los!
BUTFF 2014!
Liefhebbers van B-movies, Underground en Trash gerelateerde zaken? Prijs jezelf dan gelukkig, want van 3 tot en met 7 september kan je voor de negende keer...
Razor Reel 2013!
Het Razor Reel Fantastic Film Festival opent vanaf 24 oktober voor de zesde keer op rij zijn deuren.
F.A.C.T.S. 2013!
Volgend weekend wordt Flanders Expo Gent voor de twintigste keer omgetoverd tot het Walhalla van de comic-, games- en film-industrie. 24/03/2014

Antwerp Convention 2014!

Antwerp Convention 2014!

Op 27 april kunnen de enthousiastelingen van movies, television, anime, comics, manga en games opnieuw terecht in Antwerpen voor de vierde editie van de Antwerp Convention! 
Deze beurs is ondanks zijn jeugdigheid, in 2011 zag de eerste editie het daglicht, uitgegroeid tot een jaarlijkse hoogdag en blijft maar scoren bij zowel fans, artists als dealers van het Fantastic Genre. Zo wordt de volledige hal 4 van Antwerp Expo, 6.000 vierkante meter (!), dit jaar exclusief gereserveerd voor de talloze standhouders uit binnen- en buitenland. Verwacht je dus aan nóg meer interessant materiaal betreffende comics, romans, DVD’s, Blu-rays, kostuums,…

Naast de getrouwe Cosplay competitie die in goeie banen wordt geleid door Be Cosplay, het Belgium Cosplay Team, mogen gamers zich opnieuw in de handen wrijven en zich tegoed doen aan immens veel stands. Aangezien er voor de vierde jaargang bijna dubbel zo veel games worden aangeboden, en er voor het eerst een samenwerking werd gesmeed met zowel Arcade Belgium als Magix Buttons (NL), huurden organisator Lode Geens en zijn team zelfs een aparte zaal om alles zo netjes mogelijk in onder te kunnen brengen.

Wie in de voorbije drie jaar dit evenement bezocht, weet dat er ook vele randactiviteiten op de agenda staan. Zo worden fan favourites als de pinball area, make-up en special effects sessies alsook lezingen verder aangevuld met nieuwe aanbiedingen waaronder een miniatuur versie van een racebaan waar rally’s op zullen gehouden worden! Daarnaast wordt er, indien mogelijk buiten, een heuse lasershooting georganiseerd en installeert men een wrestling ring waar de mannen van Westside Xtreme Wrestling demonstraties op zullen houden.

David Warner

Maar wat zou een convention zijn zonder klinkende namen? Ook hier wordt de groeiende impact van de Antwerp Convention duidelijk aangezien meer en meer acteurs en artists ingaan op hun uitnodiging. Hoewel het lijstje aan guests in de komende weken nog verder wordt aangevuld, mag de term ‘indrukwekkend’ toch al in de mond genomen worden. In de categorie ‘Actors from the big and small screen’: David Warner (The Omen, Tron,…), Colin Baker (Docter Who) en Jeremy Bulloch (Boba Fett – Star Wars). Fans van comics mogen nu al reikhalzend uitkijken naar de komst van onder andere Jock (Hellblazer, Judge Dredd), Lee Garbett (Dark Mist, Batgirl) en Rafa Sandoval (X-Men, Hulk).

De som van alle bovenstaande delen kan niet anders dan resulteren in een bijzonder fijne dag! Geïnteresseerden houden daarom best zondag 27 april volledig vrij om vanaf 10u in Antwerp Expo te kunnen vertoeven. Wil je nog meer weten betreffende locatie, tickets, het groeiende lijstje aan guests of ben je op zoek naar verdere praktische info? Neem dan zeker een kijkje op de officiele website!

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...