Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

14/02/2014

Breaking Bad in de bioscoop

Breaking Bad in de bioscoop

All bad things must come to an end: dat is duidelijk. Met pijn in ons hart is het dan toch tijd geworden om afscheid te nemen van Walter White en zijn alter-ego, de bad ass Heisenberg. Afscheid nemen van wellicht de beste televisieserie ooit moet echter in stijl gebeuren en daarom organiseert Sony Pictures Home Entertainment in samenwerking met Pathé de meest verslavende marathon ooit! Bekijk op het grote scherm de allerlaatste acht afleveringen van Breaking Bad en zie hoe het afloopt met Walter, Jesse, Skyler, Hank en de rest van de briljante personages.
 
Voor het eerst op groot scherm, vier dagen vóór de officiële DVD release en nog niet te zien op TV.
Bekijk de marathon in Pathé Tuschinski, Pathé Eindhoven, Pathé Schouwburgplein en Pathé Buitenhof op zaterdag 15 februari. Mis het niet!


 
  Cast Breaking Bad

 
 Breaking Bad – The Final Season
‘De onvermijdelijke afloop van het memorabele verhaal van Walter White’
Het eindigt met een knal. In de laatste afleveringen zorgen Emmy Award-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul, als Walter White en Jesse Pinkman, voor een bloedig slot van Breaking Bad. Terwijl Walt en Jesse proberen de puinhopen van de meth-wereld achter zich te laten, en de bezeten DEA-agent Hank Schraders hen het vuur aan de schenen legt, mondt het avontuur uit in een ontknoping die niemand in Walts wereld onberoerd laat.

Programma

10.00 uur: deuren van de vier bioscopen gaan open
10.30 uur: start van de eerste vier afleveringen
13.30 uur: pauze
14.15 uur: start laatste vier afleveringen
17.30 uur: einde 
De ultieme Breaking Bad ervaring kost € 20,00 per persoon, inclusief koffie of thee bij de entree en popcorn of frisdrank naar keuze tijdens de break. Klik hier voor rechtstreekse kaartverkoop.  Het laatste seizoen van Breaking Bad is vanaf 19 februari verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray.
Plaats uw reactie

Butch op 25/05/2014

Your post captures the issue pefcertly!
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.