Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
12/12/2018

Buurman & Buurman: Winterpret

De twee knotsgekke buurmannen beleven deze winter weer de leukste avonturen samen in Buurman & Buurman: Winterpret. De makers van deze serie hebben een aantal gloednieuwe afleveringen gemaakt. En wederom met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.
De serie Pat en Mat (Buurman en Buurman) zijn inmiddels erg bekend en zorgen voor veel televisieplezier voor jong en oud. De originele verhalen blijven erg goed. In deze Winterpret serie kan de kijker genieten van een aantal leuke verhalen. Waaronder ‘De sauna’, ‘Calamiteiten’ en ‘Kerstboom’. Elke aflevering heeft weer zijn eigen humor en klunzigheid van de twee heren. Dat alles in een winterdecor.
 
Onhandigheid
Ze gooien sneeuwballen, maken een warme sauna en een sneeuwpop en zorgen voor de ene naar de andere onhandigheid, zoals we gewent zijn van deze twee toppers. Deze verhalen komen helemaal tot hun recht in de bioscoop. Helemaal voor de jonge kijkers is dit erg goed genieten. 
 
De animatie zien er goed uit en lopen vlotjes. Je ziet dat de makers mee ontwikkelen met de techniek die er tegenwoordig is om de animatie te maken. En toch behoud het de originele kwaliteit die het altijd al heeft gehad. Juist door de diverse korte verhalen blijft het een genot om te zien en wil je zelfs meer als het eenmaal afgelopen is. 
 
Onvervangbaar
Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn echt de kenmerkende en juiste stemmen die de buurmannen hebben gekregen. Zo ook in deze afleveringen zorgt het voor herkenbaarheid en maakt het een herkenning voor de kijker. Want deze twee acteurs zijn onvervangbaar. 
 
Ga vooral genieten van deze Winterpret editie van Buurman & Buurman in de bioscoop. En met name nu de feestdagen in aantocht zijn is het helemaal genieten! Een must-see voor alle Buurman & Buurman fans.
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.