Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
De Krt bios is geopend! Win een Kiekje t-shirt!
04/08/2012

De Krt bios is geopend! Win een Kiekje t-shirt!

De Krt bios is geopend! Win een Kiekje t-shirt!

Plek voor honderden, gratis toegang en altijd divers kijkvoer. Ja, dames en heren wij hebben onze bios voor de korte filmgeopend en dat moet gevierd!

Goed het is een digitale aangelegenheid, maar dat drukt onze pret in ieder geval niet. In onze eerste editie hebben we de makers van de Ultrakort films dit jaar gevraagd naar hun ultrakorte films en naar hun keuzes voor andere korte films die we ook eens gezien zouden moeten hebben. Dat leverde ons eerste Krt programma op dat u hier kunt bewonderen.

Breinmonster - Kiekje

Zoals gezegd moet dit dus gevierd worden en daarvoor hebben we de makers van Kiekje (de heren van Breinmonster), een van de Ultrakorte films, zover gekregen één van hun shirts af te staan aan één van onze lezers. Om kans te maken op dat berevette shirt vernemen we graag van u welke krte film in onze eerste programma u het meest aanstaat (en geeft u die waardering zeker ook even aan bij de film zelf). Succes weer!