Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Game of Thrones, het eerste seizoen!
20/06/2012

Game of Thrones, het eerste seizoen!

Game of Thrones, het eerste seizoen!

Omdat Bart 10 redenen op heeft gesomd waarom hij Game of Thrones beter vindt dan The Lord of the Rings trilogie, vonden wij het een goed idee om het eerste seizoen van de serie gewoon weg te geven. Kunt u het ook eens voor u zelf bepalen.

Game of Thrones DVDWie de serie nog niet kent, kan in de 10 redenen dus ook genoeg argumenten vinden om deze eens te gaan kijken, alhoewel we u dan wel moeten waarschuwen voor de spoilers die hier en daar worden genoemd (niet dat dat enigszins het plezier verpest hoor...).
Kortom leest u het er eens op na...

Wilt u daarna (of daarvoor) kans maken op het eerste seizoen van Game of Thrones op DVD, dan hoeft u hieronder enkel even te reageren. Looohten wij uiteindelijk een eerlijke winnaar!