Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

14/06/2012
Twaalf films, personen, scènes, props, etc. die één ding gemeen hebben: ze hebben iets gemeen.


Het Duitse dooohzijn waar we wel vrolijk van worden

Het Duitse dooohzijn waar we wel vrolijk van worden

De Duitse film is tenminste wel leuk

De Duitse film is tenminste wel leuk
Het is helaas niet zo gegaan als we de Duitsers hoopten. Maar we de Duitsers moeten maar denken, het kan niet altijd feest zijn en je hebt tegenslagen nodig om goed van je overwinningen te kunnen genieten.Om onze de Duitse gutsende wonden wat te stelpen, hebben we maar gekeken naar de dingen waar de Duitsers wel leuk goed in zijn. Op filmgebied uiteraard, want van andere zaken hebben we (blijkbaar) geen verstand. Aldus presenteren we een dooohzijn (elftal + bondscoach uiteraard) Duitse filmpersonen, -zaken, thema's en andere begrippen waar we beide plezier van hebben.
Pagina's     1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13    
Plaats uw reactie

theodoor op 25/06/2012

Martin calls to say he's sending old electrical equipment. That's good we can always use some more electrical equipment.
Eh, Wim Wenders? Wel Roland Emmerich, niet de regisseur van een van de beste Duitse films aller tijden? Verder prima lijst.
Marnix op 25/06/2012

Ik denk dat de auteur van het stuk zelf ook wat kapot was van het pijnlijke verlies... En dan moet alles maar kapot en kom je wel uit bij Emmerich. Zoiets vermoed ik...
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.