Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

14/04/2010

Imagine affftrap

Imagine affftrap

Als we een gong hadden, hadden we er nu een dreun opgegeven. Helaas heeft het Filmorama-hoofdkwartier nog enkele beperkingen, en een dreun op het toetsenbord heeft half niet het effect dat we graag willen bereiken… Hoe dan ook: vandaag begint in het Amsterdamse Kriterion het “26th Amsterdam Fantastic Film Festival”, Imagine (TFFKAA voor ingewijden).


Maar liefst elf dagen lang - van openingsfilm Mary and Max vanavond, tot net iets langer dan slotfilm Centurion volgende week zaterdag – is Amsterdam weer even het middelpunt van de wereld voor horror-, fantasy-, en animeliefhebbers. Twee van de veelgeziene gezichten zullen onze eigen Erwan en Theodoor zijn die namens Filmorama verslag gaan doen van het gebeuren. Hun kritieken en belevenissen leest u allemaal terug op onze themapagina.

Overigens blijkt het imago-offensief dat het AFFF enkele jaren geleden inzette door zijn naam te veranderen in Imagine nog niet overal aan te slaan. Waar de organisatie hoopte het beeld van een obscuur horrorfestival van zich af te schudden, opende lokale omroep At5 vandaag met de kop: “Griezelfilm-festival in Kriterion” om vervolgens even duidelijk te maken dat het festival in het teken staat van “slechte thrillers, horror- en fantasyfilms.”

Wij weten gelukkig wel beter en we gaan u dan ook op de hoogte houden van alle kwaliteitsfilms die ons lievelingsfestival te bieden heeft. Programma- en andere info vindt u op de festivalsite (onoverzichtelijker dan ooit tevoren). Dan gaan wij onze verslaggevers nu nog even snel hun laatste trainingen in het stoelzitten, ontwennen van daglicht en overleven op popcorn en cola laten ondergaan. Wij wensen u veel plezier als u nog even langswipt aan de Roetersstraat 170, dan gaan wij dat ook hebben.Plaats uw reactie

asMif1srl3 op 08/09/2016

read full article vpxl vigara erythromycin clomid for sale
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.