Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Imagine vrijkaarten!
06/04/2012

Imagine vrijkaarten!

Imagine vrijkaarten!

Het prooohgramma is bekend! De kaartverkoop van start. Imagine draait de mooohtoren warm voor het festival der fantastische film in Amsterdam van 17 t/m 28 april.

Naast de 70 films uit de sci-fi-, fantasy-, horror- en thrillerhoek die in het Kriterion gepresenteerd worden, kunt u ook deelnemen aan masterclasses, discussies en ander filmfijns. Maar dat kunt u ook hier lezen.

Op deze plek is het aan mij de taak u te vertellen dat wij driemaal twee vrijkaarten te vergeven hebben voor een film naar keuze (met uitzondering van de openingsfilm en de afsluiter). Twee setjes daarvan geven wij hier weg, voor de laatste twee moet u onze Facebookpagina in de gaten houden. Hier horen wij graag welke film u gaat zien als u de vrijkaartjes mag ontvangen. Het prooohgramma kunt u hier vinden. Succes!