Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Lockout vrijkaarten!
26/07/2012

Lockout vrijkaarten!

Lockout vrijkaarten!

Ouderwetse blufknokscifi! Als we de trailers mogen geloven hebben we daarmee te maken in het geval van Lockout. Kortom daar kijken we met veel genoegen naar uit.

Lockout posterNu Bruce Willis en Kurt Russell te oud zijn om lachend klappen op te vangen, moest men (waaronder Luc Besson die het script mede schreef) op zoek naar een nieuwe snedige actieheld. Guy Pearce bleek de perfecte man voor de anitheld die de presidentsdochter uit de handen van geboefte in een ruimtegevangenis moet redden

Lockout draait vanaf 2 augustus in de bioscoop en wij hebben driemaal twee vrijkaarten liggen. Die houden we eigenlijk liever zelf, maar dan krijgen we vast ruzie met de distributeur dus geven we ze dan maar weg. Maar dan willen we wel horen van u wie uw favoriete actieheld is (superhelden mogen niet meedoen). Succes!