Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Marley op DVD!
20/08/2012

Marley op DVD!

Marley op DVD!

Tegenwoordig wordt iedereen die een engelenkeeltje heeft meegekregen, beschouwd als expert op het gebied van alles en nog wat. Dat is jammer, want daarmee worden veel anderen, die echt verstand hebben van zaken, nog wel eens over het hoofd gezien.

Marley DVDBob Marley was een man die en wat te zeggen had en gelukkig ook niet te klagen heeft gekregen over aandacht. De man ademde waarin hij geloofde (o.a.) en droeg dat ook met veel passie (en gevoel voor ritme) uit. Er zullen dan ook weinig zielen zijn, die nog nooit van de man of zijn muziek hebben gehoord. Mocht dat wel zo zijn, dan kunt u nu een stoomcursus volgen met de documentaire Marley.  Een docu die het gehele leven van Marley ontvouwt en zo een hele aangename stoomcursus vormt, zoals Ronald ook uit de doeken doet.

Zo aangenaam dat wij de DVD met veel plezier weggeven. Vijfmaal maar liefst, en het enige dat u hiervoor hoeft te doen is even een reactie achterlaten, zodat we weten dat u interesse heeft. We horen graag van u!