Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Mees Kees vrijkaarten!
08/10/2012

Mees Kees vrijkaarten!

Mees Kees vrijkaarten!

Het Nederlands Film Festival is ten einde, maar voor veel films betekent dat dat het eigenlijk pas begint. Zoals voor Mees Kees dat vanaf 3 oktober in de bioscoop draait.

Mees Kees posterHet schoolavontuur van Meester Kees, gebaseerd op de boekenreeks van Mirjam Oldenhave, die invalt en zijn leerlingen die hem op weg helpen bij het lesgeven, viel buiten de prijzen, maar was wel een van de publieksfavorieten tijdens het festival. Ook Theo, die het festival van dichtbij mocht zien, was zo enthousiast als een schooljongetje over Mees Kees (en dat wil u dan weer niet van dichtbij zien)...

Enfin, Mees Kees draait dus vanaf 3 oktober in de bioscoop en dat delen we u natuurlijk mee omdat we tweemaal twee vrijkaarten hebben liggen. Stuurt u ons dus snel een reactie en dan nemen wij u mee in onze looohting. Succes!