Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Mijn Vader is een Detective: De Wet van 3 op DVD!
24/11/2011

Mijn Vader is een Detective: De Wet van 3 op DVD!

Mijn Vader is een Detective: De Wet van 3 op DVD!

Mijn vader is een boekhouder. Als het vroeger op avonturen aankwam m.b.t. zijn werk dan beperkte dat zich toch echt tot een gekregen pen en wat A4 papier om op te kladden. Als ik echt geluk had, zat er ook nog een map bij om het papier in te doen. Maar dan had je het ook echt wel gehad.

Mijn Vader is een Detective: De Wet van 3 DVDAls je vader echter detective is, dan maak je avonturen mee waarmee je wel 3 films kunt vullen (de derde, De Competitie, is in de maak), zo leren we van de Mijn Vader is een Detective serie. We zijn nu bij het tweede deel aangekomen, De Wet van 3, waarin Detective Max (Cees Geel) en zoon Sam (Tjeerd Melchers) te maken krijgen met de 14-jarige Mara (Tara Hetharia) die haar moeder kwijt is. En of dat nog niet genoeg mysterie is, blijkt Mara ook nog eens een heks te zijn met snooohde plannen...

Vanaf 24 november ligt Mijn Vader is een Detective: De Wet van 3 in de winkels. Op tijd voor de Sint dus! En in de Sintgedachte, mogen wij namens distributeur A-Film 3 pakketten weggeven met daarin deel 1 van Mijn Vader is een Detective en het tweede deel De Wet van 3. Vertelt u ons wie u gaat blij maken met dit pakket en wij nemen u mee in de looohting en zorgen dan dat de winnaars het pakket voor het heerlijk avondje ontvangen. Succes!