Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).

Prijsvraag Mees Kees op kamp
Wil je kans maken op een DVD of Blu-ray van de film Mees Kees op kamp? Geef dan antwoord op de twee prijsvragen!
 
Hoe heet de nieuwe film van Mees Kees en wie is de regisseur?
 
Er is één DVD en één Blu-ray versie van Mees Kees op kamp te winnen. Deze wordt verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Entertainment One Benelux.
 meer...
 

Prijsvraag Last Vegas
Wil je kans maken op een DVD of Blu-ray van de film Last Vegas? Geef dan antwoord op de prijsvraag!
 
Last Vegas gaat over een vrijgezellenfeest, omschrijf jouw ultieme vrijgezellenfeest?
 
Er is één DVD en één Blu-ray versie van Last Vegas te winnen. Deze wordt verloot onder de origineelste inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Entertainment One Benelux.
 meer...
 

Prijsvraag The Fifth Estate
Wil je kans maken op een DVD of Blu-ray van de film The Fifth Estate? Geef dan antwoord op de prijsvraag!
 
De personage Ziggy is gebaseerd op Sigurdur Thordarson, hij was een informant, maar voor wie?
 
Er is één DVD en één Blu-ray versie van The Fifth Estate te winnen. Deze wordt verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Entertainment One Benelux.
 meer...
 

Prijsvraag The Butler
Wil je kans maken op een DVD of Blu-ray van de film The Butler? Geef dan antwoord op de prijsvraag!
 
Op welke persoon is de personage van Cecil Gaines gebaseerd?
 
Er is één DVD en één Blu-ray versie van The Butler te winnen. Deze wordt verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Entertainment One Benelux.
 meer...
 

Prijsvraag Nebraska
Wil je kans maken op de soundtrack en een blitse pet van de film Nebraska? Geef dan antwoord op de prijsvraag!
 
Wat is jouw mooiste moment met je vader?
 
Er is één prijzenpakket te winnen. Deze wordt verloot onder de origineelste inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Cinéart.
 meer...
 

Prijsvraag Paranoia
Wil je kans maken op een DVD of Blu-ray van de film Paranoia? Geef dan antwoord op de prijsvraag!
 
In welke film waren Gary Oldman en Harrison Ford al eerder samen te zien?
 
Er is één DVD en één Blu-ray versie van Paranoia te winnen. Deze wordt verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Entertainment One Benelux.
 meer...
 

Prijsvraag Johan Falk seizoen 2
Wil je kans maken op de DVD van de Zweedse politieserie Johan Falk seizoen 2? Geef dan antwoord op de prijsvraag en wie weet zie je binnenkort dit spannende tweede seizoen!

Op welke echte undercoveragent is het personage Johan Falk gebaseerd?

Er zijn twee DVD’s van Johan Falk Seizoen 2te winnen. Deze worden verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Lumière.
 meer...
 

Prijsvraag Rise of the Continents
Wil je kans maken op de DVD of Blu-ray van de documentaire Rise of the Continents? Geef dan antwoord op de  prijsvraag en wie weet zie jij hoe de continenten ontstaan zijn!
 
Hoeveel jaar geleden bestond de aarde nog uit nog uit één grote landmassa en hoe heten de vier continenten die in Rise of the Continents worden beschreven?
 
Er zijn twee DVD’s en één Blu-ray van Rise of the Continents te winnen. Deze worden verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Splendid film.
 meer...
 

Prijsvraag Jimmy P.
Wil je kans maken op de DVD van de film Jimmy P.? Geef dan antwoord op de  prijsvraag en wie geniet je thuis samen van deze film!

Welke lichamelijk klacht had Jimmy Picard, waardoor hij werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis in Kansas?

Er zijn twee DVD’s van Jimmy P. te winnen. Deze worden verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Lumière.
 meer...
 

Prijsvraag Avant l'hiver
Wil je kans maken op de verhalenbundel Geuren van Philippe Claudel en vrijkaarten voor zijn nieuwe film Avant l’hiver? Geef dan antwoord op de  prijsvraag en wie weet lees jij het boek en geniet je samen van zijn nieuwe film!
 
Dit is de derde film van Philippe Claudel, en al de tweede keer dat hij samen werkt met Kristin Scott Thomas, welke film bracht hen voor het eerst samen?
 
Er zijn twee exemplaren van het boek Geuren (uitgebracht door De Bezige Bij) en 2x2 vrijkaarten voor Avant l’hiver te winnen. Deze worden verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Lumière.
 meer...
 

Jobs winnen op DVD of Blu-ray?
Wil je kans maken op een DVD of Blu-ray van de film Jobs? Geef dan antwoord op de prijsvraag en wie weet pluk jij de film van de boom!

Steve Jobs hielt zich aan een bepaald dieet. Ashton Kutcher moest dat voor zijn rol ook volgen, wel dieet is dat?

Er is één DVD en één Blu-ray versie van Jobs te winnen. Deze wordt verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Entertainment One Benelux.

 meer...
 

Red 2 prijsvraag: Win de DVD of Blu-ray
Wil je kans maken op een DVD of Blu-ray van de film Red 2? Geef dan antwoord op de  prijsvraag en wie weet schiet jij de film in je Blu-rayspeler!

Naar welke tv-serie uit de jaren '60 refereert de film Red 2?

Er is één DVD en één Blu-ray versie van Red 2 te winnen. Deze wordt verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Entertainment One Benelux.

 meer...
 

Win de DVD of Blu-ray van Now You See Me
Wil je kans maken op een DVD of Blu-ray van de film Now You See Me? Geef dan antwoord op de twee prijsvragen en wie weet tover jij de film in huis!

Door welke bekende illusionist zijn de trucks uit de film geïnspireerd? En welke goocheltruc zou jij willen uitvoeren?

Er is één DVD en één Blu-ray versie van Now You See Me te winnen. Deze wordt verloot onder de goede inzenders. Mede mogelijk gemaakt door Entertainment One Benelux.

 meer...
 

Machete Kills prijsvraag
Wil je kans maken op leuke goodies van de nieuwe film Machete Kills? Geef dan antwoord op de prijsvraag en wie weet haal jij de killer prijzen in huis!
 
In welke film speelde Danny Trejo voor het eerst de rol van Machete?
 
Er worden 2 pakketten verloot onder de goede inzenders. Met daarin een Machete Kills shotglas, t-shirt en een blitse pet.
 meer...
 

Prijsvraag Comic-Con Episode IV: A Fan's Hope
Twee DVD-exemplaren weg te geven! meer...