Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Savages vrijkaarten!
25/09/2012

Savages vrijkaarten!

Savages vrijkaarten!

De politieke agenda van Oliver Stone lijkt even vol te zijn geschreven. Stone heeft er zelfs weer eens een boek van iemand anders bijgepakt. Misdaadlectuur specialist Don Winslow was verantwoordelijk voor het bronmateriaal.

Savages posterMateriaal vol van misdaad, drugs en een bijpassende driehoeksverhouding. Aan Stone vervolgens om dit vorm te geven met een klinkende cast. Taylor Kitsch is de ex-marinier, die samen met Boeddhist Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) een marihuana imperium beheert bijgestaan door hun gezamenlijke liefje Blake Lively. Uiteraard wordt die roes verstoord; een Mexicaans drugskartel bemand door o.a. Benicio Del Toro en geleid door Salma Hayek eisen de boel op. Daartussen zwerft John Travolta ook nog eens als corrupte agent.

Als wij dan dus met drie setjes van twee madiwodo-vrijkaarten (dus alleen in te wisselen op dins-, woens-, donder- of vrijdag) voor uw neus wapperen, dan heeft u daar vast interesse in. Komt het mooi uit dat wij dat ook doen. Willen we van u wel graag weten welke film van Oliver Stone uw favooohriet is. We horen graag van u!

www.savagesdefilm.nl