Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Sherlock op DVD en Blu-ray!
13/06/2012

Sherlock op DVD en Blu-ray!

Sherlock op DVD en Blu-ray!

Er zijn vele speurneuzen in de filmwereld actief, maar is er maar eentje zo succesvol als hij. Nee, niet Inspecteur Clouseau, al zou dat een goede gok zijn geweest, zou ook Clouseau beamen, maar een speurneus die eigenlijk de mal is geweest voor vele speurneuzen na hem. Nee, ook niet The Great Mouse Detective, maar nu zit u wel heel erg warm...

Sherlock 2 DVD Blu-rayInderdaad, we hebben het hier over Sherlock Holmes, de speurneus met de scherpste neus. Om te bewijzen dat de man en zijn verhalen nooit vervelen, besloot de BBC in  2010 er gewoon nog een versie tegenaan te gooien die zich afspeelt in het huidige London. Met jong en fris talent als Benedict Cumberbatch als de titelpersonage en Martin Freeman als de onmisbare Watson (anders slaat de quote "Elementary, my dear Watson" zo dood). Dat werkte, maar dat had Sherlock zelf uiteraard al zien aankomen. En dus krijgen we nu een tweede seizoen met wederom een drietal afleveringen van nagenoeg anderhalf uur.

Vanaf 12 juni is het tweede seizoen van Sherlock op DVD en Blu-ray verkrijgbaar en van beide versies hebben wij een exemplaar te vergeven. Vertelt u ons welke speurneus bij u favooohriet is (naast Sherlock uiteraard) en vergeet ook niet uw voorkeur aan te geven voor een schijf en u maakt kans op de tweede serie van Sherlock!