Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Skoonheid op DVD!
01/07/2012

Skoonheid op DVD!

Skoonheid op DVD!

Skoonheid is geen gezellige film, maar dat hoeft ook niet altijd. Soms willen we een film die een onderwerp bij de enkels pakt en het eens zo goed uitschud dat de controverses je om de oren vliegen. En dat doet Skoonheid heel flink.

Skoonheid DVDHomoseksualiteit wil in sommige gebieden in Nederland al een lastiger gespreksonderwerp zijn, in Zuid-Afrika zijn er gebieden waarin het doodgezwegen wordt. Erg lastig dus als je zelf homoseksueel blijkt te zijn, maar zelfs niet het knopje van de kastdeur kunt vinden... Theo heeft er wat duidelijkere woorden aan besteed, dus verwijs ik u graag door.

Kan ik u namelijk hier vertellen dat wij drie exemplaren van de DVD van Skoonheid mogen vergeven. Wilt u kans maken op een exemplaar, dan horen wij graag van u welke film met Afrikaanse invloeden (wij zijn flexibel) uw nog goed bijstaat. Succes!