Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
The Amazing Spider-Man vrijkaarten!
26/06/2012

The Amazing Spider-Man vrijkaarten!

The Amazing Spider-Man vrijkaarten!

Na drie keer Raimi is het nu de beurt aan Marc Webb ((500) Days of Summer), die natuurlijk veel meer zijn naam mee heeft. En we beginnen ook helemaal opnieuw...

The Amazing Spider-Man posterEen reboot, zoals dat dan heet, van de Spider-Man serie met een nieuwe Spider-Man (Andrew Garfield), een nieuw liefje (Emma Stone als Gwen Stacy), een 'nieuwe' aartsvijand (Rhys Ifans als The Lizard) en een veel spectaculairdere titel.

The Amazing Spider-Man draait vanaf 28 juni in de bioscoop. En wij hebben vrijkaarten liggen incl. bijpassende oordopjes (niet dat u die in de bioscoop moet benutten). Drie setjes, dus drie winnaars, en die volgen uit een ouderwetse quiz. Eentje waarbij we op zoek gaan naar Nick Fury (omdat we die niet in Spider-Man gaan tegenkomen). Klikt u hieronder voor de quiz en uiteraard succes!

Waar is Nick Fury?