Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
The Walking Dead seizoen 2 op DVD!
02/09/2012

The Walking Dead seizoen 2 op DVD!

The Walking Dead seizoen 2 op DVD!

Was vroeger enkel het horrorgenre het podium waarop de zombie ronddoolde, tegenwoordig tref je de zombie bijna overal aan. Zelfs serieuze TV-series zijn er niet van gevrijwaard.

The Walking Dead seizoen 2 DVDZo bewijst de TV-serie The Walking Dead. Een serie met elementen die een goede drama serie niet zouden misstaan en waar niet beknibbeld is op de aankleding. Locaties, muziek en uiteraard het make-up werk behoren tot het beste dat u tegenwoordig op TV ziet voorbij komen. Ook qua makers is men niet gegaan voor de eerste de beste, met bijv. Frank Darabont (o.a. The Shawshank Redemption, The Mist) aan het roer.

Het tweede seizoen van The Walking Dead is vanaf 29 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray en wij mogen vijf exemplaren op DVD vergeven. Twee verlooohten we hier  onder hen die ons vertellen welke zombievolle film uw favooohriet is. De overige drie gaan naar de top 3 in onze zombiequiz, die u aantreft door op onderstaande banner te klikken. Kortom, succes!