Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

Nick Fury is overal... Nu goed, hij is in ieder geval in alle Marvel films. Okay, in veel Marvel films dan. Want in The Amazing Spider-Man zullen we 'm niet tegenkomen (tenminste dat vermoeden wij van niet). Maar in genoeg andere Marvel films dus wel. Maar in welke?

Nick Fury

Aan u de schooohne taak ons dat te vertellen aan de hand van een tiental foto's. Om u een beetje op weg te helpen (of juist niet), geven we telkens vier mogelijke antwoorden, waar er maar eentje juist van is (echt maar eentje...).

Dat doet u uiteraard niet voor niets. Want, we noemden de film al even, The Amazing Spider-Man draait vanaf 28 juni in de bioscoop en wij hebben vrijkaarten liggen incl. bijpassende oordopjes (niet dat u die in de bioscoop moet benutten). Drie setjes, dus drie winnaars, waarbij gekeken wordt naar het aantal vragen dat u juist beantwoord en de tijd die u hiervoor benodigt. Kortom succes!
U kunt helaas niet meer deelnemen.