Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Warrior op DVD en Blu-ray!
15/02/2012

Warrior op DVD en Blu-ray!

Warrior op DVD en Blu-ray!

Het lijkt er bijna op dat Hollywood ons wil vertellen dat familieproblemen letterlijk uitgeknokt moeten worden. En dan met name de problemen tussen broers. Dat kan door aan dezelfde kant te gaan staan (The Fighter), maar ook door gewoon tegen elkaar te knokken, zoals in Warrior.

Warrior DVDMaar met twee broers die deels zijn opgevoed door Paddy Conlon (een briljante rol van oude roooht Nick Nolte die daarvoor ook een Oscarnominatie mag optekenen), vraag je er ook een beetje om. Brendan Conlon (Joel Edgerton) koos ervoor om bij zijn dronkenlap van een pa (en belangrijker zijn toekomstige vrouw) te blijven, toen moeders en broer Tommy (Tom Hardy) het eindelijk op een vluchten zetten. Moeders overleed ellendig en Tommy volgde zijn pa's voetsporen in de marine. Totdat Tommy ineens weer op het trapje van Paddy's huis zit. Uit verveling gaat Tommy naar de sportschool, weet zich in de kijker te spelen en komt uiteindelijk terecht in MMA (Mixed Martials Arts) toernooi Sparta. Waar broer en natuurkundedocent Brendan ook voor blijkt te trainen, om zijn geldproblemen op te kunnen lossen. En raadt u eens wie er uiteindelijk in de finale tegenover elkaar komen te staan...
 
Warrior vindt u vanaf 15 februari op DVD en Blu-ray in de winkels. Driemaal de DVD en tweemaal de Blu-ray hebben wij beschikbaar gekregen van distributeur eOne. Daarvan kan er één bij u belanden (geeft u vooral uw voorkeur aan) als u ons vertelt welke filmbroers (die van The Goonies bijv., of The Frog Bros. uit The Lost Boys of uiteraard de broers Corleone in The Godfather, maar ik wil u verder niet beïnvloeden) u graag ziet. Succes!