Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win Bloodline seizoen 1 op Blu-ray
29/03/2016

Win Bloodline seizoen 1 op Blu-ray

Win Bloodline seizoen 1 op Blu-ray

Wil jij het eerste seizoen van de spannende serie Bloodline winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Waar is deze serie opgenomen?
 
Onder de goede inzenders verloten we 2x het eerste seizoen van Bloodline op Blu-ray. Mede mogelijk gemaakt door Sony Pictures Home Entertainment. 


 
  Bloodline
 
Bloodline, van de makers van Damages, vertelt het intrigerende verhaal van de familie
Rayburn die eigenaar is van een resort in Key West en de meest duistere geheimen van het eiland bewaakt. Als de verloren zoon en het zwarte schaap (Ben Mendelsohn) terugkeert voor een familiereünie dreigt hij de kwetsbare façade van de familie te verwoesten en een leven vol wandaden aan het licht te brengen. Zijn twee broers en zus zijn nu genoodzaakt hun geschillen bij te leggen om hun familie samen te houden en te beslissen wat ze het beste kunnen doen. In dit veelgeprezen en verslavende eerste seizoen spelen vele sterren, waaronder Kyle Chandler, Oscar®-winnaar Sissy Spacek (1980, Beste Actrice, Coal Miner’s Daughter) en de voor een Oscar®-genomineerde Sam Shepard (1983, Beste Bijrol, The Right Stuff ) en houdt je tot het schokkende einde op het puntje van je stoel. 
 
Copyright: © 2015 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
 
Bloodline is vanaf nu verkrijgbaar in de (web)winkels.
 
Wil je meer weten over Sony Pictures Home Entertainment, like dan de facebookpagina: