Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Winactie The Curse of Oak Island
16/01/2023

Winactie The Curse of Oak Island

Winactie The Curse of Oak Island

Vanaf 17 januari 2023 zal er op History Channel alweer het tiende seizoen te zien zijn van The Curse of OakIsland tijdens het ‘Mystery Season’. Om dit te vieren is er ook een boek uitgebracht die geschreven is door Randall Sullivan. En mogen we hier op Filmorama.nl een exemplaar verloten. Wil je kans maken op het boek, beantwoord dan de onderstaande vraag.
 
Er zouden ook religieuze objecten verborgen liggen in de gronden van het eiland. Weet jij er twee te noemen?
 
Onder de goede antwoorden verloten we een exemplaar van het boek  The Curse of OakIsland . Mede mogelijk gemaakt door History Channel.


Oak Island
 
In het gedenkwaardige 10e seizoen van The Curse of Oak Island keren de broers Rick en Marty Lagina samen met hun team terug om de meest strategische inspanning ooit te leveren om het 227-jarige mysterie van Oak Island op te lossen. Nadat het team een jaar geleden in de Money Pit sporen van zowel zilver als goud vond, gaan ze samenwerken met geo-wetenschapper Dr. Ian Spooner om de exacte locatie van de mogelijke schat te bepalen. 
 
Ondertussen zorgt een nieuwe kernbooroperatie voor meerdere ongelooflijke doorbraken, waaronder de ontdekking van door de mens gemaakte tunnels en kamers die mogelijk verband houden met de schat. Voor de eerste keer tijdens hun zoektocht dalen de broers af en verkennen ze een oude schacht die mogelijk verbonden is met de originele Money Pit. Marty en Alex Lagina reizen naar Engeland, waar ze verbluffende nieuwe verbindingen zullen leggen tussen het mysterie van Oak Island en de Tempeliers die de theorie van wijlen auteur Zena Halpern ondersteunen dat de middeleeuwse religieuze orde meer dan zeven eeuwen geleden echt een schat op het eiland heeft begraven. 
 
Terwijl het team onderzoek doet, zullen ze vondsten doen die de tijdlijn van het mysterie verder terug kan doen schuiven dan iemand ooit had kunnen vermoeden. In alle opzichten is seizoen 10 klaar om het meest historische, spannende en gedenkwaardige tot nu toe te worden voor de ‘Fellowship of the Dig!’. Seizoen 10 bestaat uit 26 afleveringen van 60 minuten en is onderdeel van ‘Mystery Season’.