24 december 1997

24 december 1997

Woody geeft weer een ja-woord

Woody geeft weer een ja-woord
11/11/2008
et is eind 1997 wanneer een van de meest opmerkelijke huwelijken uit de showbizzwereld wordt gesloten. De dan 62-jarige Woody Allen trouwt met de 27-jarige Soon-Yi Previn. Het was echter niet dit leeftijdsverschil waar de roddelbladen het meest van smulden. Toen de relatie in 1992 bekend werd, was de regisseur nog getrouwd met Mia Farrow; Farrow was de adoptiefmoeder van Soon-Yi.
Actrice Mia Farrow, die naast een twaalfjarige relatie met Allen ook vaak met hem samenwerkte, was – en is – altijd erg betrokken met kinderrechten en heeft naast haar vier biologische kinderen nog elf kinderen geadopteerd. Tijdens haar huwelijk met André Previn adopteerde ze de Koreaanse Soon-Yi op achtjarige leeftijd. Het huwelijk met Previn liep op de klippen en Farrow kreeg een relatie met Allen. Hoewel ze ook met Allen twee kinderen adopteerde, is Allen nooit officieel voogd geweest van Soon-Yi. Allen is dus niet met zijn eigen dochter getrouwd, iets wat sommige roddeljournalisten graag wilden geloven.

Na de breuk met Farrow verloor Allen de voogdij over zijn twee adoptiefkinderen en zijn biologische kind. Met Soon-Yi adopteerde hij later echter weer twee kinderen.
Plaats uw reactie

Kees van Dijkhuizen op 24/12/2009

Vreemd verhaal is het toch.. Ik heb ook nooit wat gehad met zijn films.
Erwan op 24/12/2009

I don't know, I'm making this up as I go
Vreemd is het zeker maar het blijft showbiz dus ik verbaas me nergens meer over :-) Vind Allen trouwens een van de meest fijne regisseurs van de laatste 50 jaar, ondanks dat het kwaliteitsgehalte niet altijd even hoog ligt maar wat wil je ook met een film per jaar!
phd access op 23/09/2021

It_s hard to occur by well-knowledgeable people In this particular particular subject matter, nevertheless, you seem like you know what you_re speaking about! Thanks
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.