Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

20/07/2010
Twaalf films, personen, scènes, props, etc. die één ding gemeen hebben: ze hebben iets gemeen.


Het dooohzijn 'toen we ook verloren' momenten

Het dooohzijn 'toen we ook verloren' momenten

Body Of Lies

Body Of Lies
Onze Carice gaat het goed af in filmland. Mocht het niets worden in het buitenland (maar dat lijkt tot nu toe wel mee te vallen met bijvoorbeeld Black Death op komst), dan heeft ze nog altijd genoeg werk hier. En laten we eerlijk zijn, wie kan onze Carice nu weigeren? Maar toch, toch zag Ridley kans (ik ruik een complot tegen ons Nederlanders, 'toevallig' was het wederom Warner Bros. dat de film distribueerde, net als de prequel op The Exorcist) Carice gewoon uit zijn Body of Lies te knippen. Ondanks dat de uiteindelijk DVD release wel een flits Carice bevatte (kortom wederom goed op blijven letten) was Carice nergens in de biosversie te bekennen.

Pijnlijkheidsgraad:
Het gebrek aan echte biosminuten moeten we toch als verlies aanmerken. Maar pijnlijk kunnen we het niet noemen, we hebben het tenslotte over onze Carice.

Body of Lies - DiCaprio en Crowe
Zoals u ziet, DiCaprio en Crowe, maar geen Carice...
Pagina's     1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13    
Plaats uw reactie

Erwan op 21/07/2010

I don't know, I'm making this up as I go
Tja, die Jeroen Krabbe heeft het uiteindelijk helemaal niet zo slecht gedaan. Hij speelt immers ook nog de "verliezer" in The Fugitive, geen half werk. En laten we Roel Reine niet vergeten, de regisseur van het pijnlijke Seagal vehikel Pistol Whipped, ouch!
asjefsozf9od op 14/09/2016

diclofenac 75mg dr tab propecia online benicar hct generic equivalent resources medrol rogaine clomid
DorothyMOg op 10/04/2017

wh0cd74083 Cialis Cost
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.