Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

20/07/2010
Twaalf films, personen, scènes, props, etc. die één ding gemeen hebben: ze hebben iets gemeen.


Het dooohzijn 'toen we ook verloren' momenten

Het dooohzijn 'toen we ook verloren' momenten

Punisher (die echte versie)

Punisher (die echte versie)
Net als Hauer een reeks van verliezen voor Jeroen Krabbé, maar we kiezen er eentje uit. En als er eentje met Dolph Lundgren tussen zit, dan kies je die uiteraard. Ook omdat het nooit een schande is van Master of the Universe (die afbeelding wordt echt nooit oud) te verliezen. Krabbé is een ouderwetse schurk die overal zijn mannetjes voor heeft en die dan ook inzet, voordat hij zelf aan de bak gaat. Dan heb je het natuurlijk wel een poepie makkelijker. Zodanig dat zelfs het schurkenzoontje het zielig vindt voor de Dolph. Maar vader luistert niet en zoals vaders zouden moeten weten, moet men dan maar voelen.

Pijnlijkheidsgraad:

Een kogel is snel dus daar ligt het niet aan, maar moeten ontdekken dat je zoontje je gebrek aan normen en waarden niet heeft overgenomen is nooit leuk voor een schurk. Krabbé heeft betere tijden gekend als schurk. (De betreffende scène kunt u ontwaren aan het einde van de betreffende compilatie, we wilden u namelijk de baanbrekend gekleurde vechtscène in de dojo niet onthouden).


Pagina's     1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13    
Plaats uw reactie

Erwan op 21/07/2010

I don't know, I'm making this up as I go
Tja, die Jeroen Krabbe heeft het uiteindelijk helemaal niet zo slecht gedaan. Hij speelt immers ook nog de "verliezer" in The Fugitive, geen half werk. En laten we Roel Reine niet vergeten, de regisseur van het pijnlijke Seagal vehikel Pistol Whipped, ouch!
asjefsozf9od op 14/09/2016

diclofenac 75mg dr tab propecia online benicar hct generic equivalent resources medrol rogaine clomid
DorothyMOg op 10/04/2017

wh0cd74083 Cialis Cost
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.