Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Alles van Waarde actie!
14/05/2012

Alles van Waarde actie!

Alles van Waarde actie!

Soms is het erg lekker om gewoon even boos te zijn. Jan Mulder kan dat heel goed, maar die maakt er geen documentaires over. Gelukkig kan Frans Bromet ook heel goed boos worden ...

Alles van Waarde DVDIn Alles van Waarde trekt Bromet een kleine anderhalf uur uit om zich eens goed kwaad te maken over de managerscultuur, de constante schaalvergroting en de bureaucratie. Maar omdat je zaken ook altijd van een andere kant moet bekijken, laat Bromet ook zijn dochter aan het woord. Betrokken bij Groen Links en een iets mildere mening toegedaan, zorgen de twee voor mooie discussies waarbij ze de veranderingen in Nederland de revue laten passeren.

Wilt u kans maken op de DVD van Alles van Waarde dan vragen wij ditmaal niet iets vooraf, maar achteraf van u. Wij zouden namelijk graag van u horen wat u van de film vond. Wilt u graag uw mening laten horen (aan de hand van een drietal vragen), reageert u dan hieronder. Met een tweetal mensen nemen wij dan contact op!