Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Countdown to Zero actie
06/06/2012

Countdown to Zero actie

Countdown to Zero actie

Als kind wil je vaak doen en hebben wat andere kinderen ook doen en hebben. Veelal zonder echt te weten waarom je het wil. Gelukkig hebben we daar dan een moeder voor die ons met de legendarische woorden: "als ze in de sloot springen, spring jij er dan ook achteraan?" weer op onze plek zet.

Countdown to Zero DVDSommige mensen groeien echter nooit op en hebben blijkbaar niet zo'n moeder gehad, of er nooit naar geluisterd of altijd die legendarische vraag met "ja" beantwoord. De pech is ook nog eens dat een deel van die mensen in de politiek eindigen. Tenminste ik vermoed dat dat het probleem moet zijn in de landen waar men met nucleaire troep rommelt omdat andere landen dat ook doen. Maar dat is uiteraard allemaal maar gissen. Regisseur Lucy Walker (Waste Land) pakt het daarom ook iets meer onderbouwd aan in haar documentaire Countdown to Zero, waarin ze deze problematiek eens goed onder de loep neemt.

Countdown to Zero
is vanaf 31 mei op DVD verkrijgbaar en wij hebben een drietal exemplaren te vergeven. Die vergeven wij aan hen die voor ons de film willen kijken en daar iets over kwijt willen (aan de hand van een drietal vragen). Kortom, laat vooral van u horen als u dit ziet zitten en dan laten wij weer van ons horen! Tot horens!