Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Vrijkaarten voor animatiefilm Thor: De Legende van Walhalla!
30/07/2012

Vrijkaarten voor animatiefilm Thor: De Legende van Walhalla!

Vrijkaarten voor animatiefilm Thor: De Legende van Walhalla!

De Marvel versie van Thor is zonder twijfel een stoere kerel, maar hij mistte toch iets. Ik kon mijn vinger er niet op leggen, tot nu. Want met de release van de IJslandse (kinder)animatiefilm Thor: De Legende van Walhalla krijgen we het antwoord op een presenteerblaadje.

Thor: De Legende van WalhallaThor's hamer praat en dat hebben we natuurlijk node gemist in de overige vertellingen van de held. Voordat Hamer (want zo heet de hamer simpelweg) in beeld komt, moet onze Thor eerst nog de Thor worden die we kennen uit de overlevering. De Thor in Thor: De Legende van Walhalla is niet direct de held die we kennen. Alhoewel hij wel gezien wordt als de zoon van Odin heeft hij die heldenrol nog niet kunnen waarmaken. Totdat de overbekende hamer op aarde belandt. Net op tijd, want koningin Hel van de onderwereld wil samen met haar leger van reuzen, heel ouderwets, de wereld  veroveren.

Thor: De Legende van Walhalla draait vanaf 2 augustus in de bioscoop in 2D en 3D uitvoering en uiteraard in de Nederlandse vertaling. Wij sturen u er graag heen met onze driemaal twee vrijkaartjes. Om kans te maken hoeft u enkel ons hieronder een berichtje achter te laten!