Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
My Week with Marilyn op DVD!
02/07/2012

My Week with Marilyn op DVD!

My Week with Marilyn op DVD!

Iedereen kent Marilyn Monroe als het meisje wiens rokje opstandig was of als het meisje dat niet goed bij stem was toen ze op de verjaardag van de president mocht zingen. Sommige mensen kennen Monroe echter net wat beter, zoals de ooit jonge filmmaker Colin Clark...

My Week with Marilyn DVDAls hulpje van Sir Laurence Olivier mocht hij Monroe meemaken (zelfs enige tijd 1-op-1) tijdens de opnamens van  The Prince and the Showgirl. Opnamens die allesbehalve vlekkeloos verliepen en die zowel Monroe als Olivier waarschijnlijk wat jaren van hun leven hebben gekost. Dat leverde hem genoeg inspiratie op voor een tweetal dagboeken; 'The Prince, The Showgirl and Me' en 'My Week with Marilyn'. My Week with Marilyn (met Michelle Williams als Monroe) mag hieruit putten om zo een beeld te geven van de dame met het platinablonde haar.

My Week with Marilyn ligt vanaf 21 juni in de winkels en drie exemplaren liggen bij ons op het hoofdkantooohr te wachten op een eigenaar. Wilt u kans maken op een exemplaar, vertelt u ons dan met welke filmmaker (regisseur, producent of acteur) u een weekje zou willen optrekken. Succes!