Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Tous Ensemble vrijkaarten!
12/07/2012

Tous Ensemble vrijkaarten!

Tous Ensemble vrijkaarten!

Het vergrijzingsprobleem hoeft helemaal geen probleem te zijn, leert Tous Ensemble ons. Zet gewoon een paar bejaarden bij elkaar in een villa, plaats Jane Fonda erbij en het draait als vanzelf.

Tous Ensemble posterNu bijna dan, maar de zaken waar het wat wringt bieden stof voor een film, dus daar hebben we dan ook een oplossing voor. Tous Ensemble laat ons kortom zien wat er gebeurt als 5 dames en heren op leeftijd besluiten dat ze het zelf opknappen met de hulp van elkaar en niet willen vertrouwen op de soms erbarmelijke zorg die geboden wordt in verzorginsgtehuizen. Geobserveerd door een student die onderzoek doet naar oudjes (ik vat het even kort samen).

Tous Ensemble draait vanaf 12 juli in de bios en wij mogen 2 keer 2 vrijkaarten vergeven. Daarvoor horen wij graag van u met wie u later graag een villa zou willen delen, mocht u zo oud mogen worden. (Vragen we wel of u enigszins rekening wil houden met uw leeftijd. Als u nu 40 bent, dan is Sean Connery toch echt niet meer op deze planeet als u de 70 bereikt bijvoorbeeld.)