Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

De Quote Verklt foto
Gelijk hebben is niet een kogelvrij vest, Freddy!

Omdat we het u ook weer niet te moeilijk willen maken, kent elke editie van "De Quote Verkl**t" ook een foto uit de betreffende film van het personage uit wiens mond de quote komt rooohllen. En als laatste tip kunnen we ook melden dat de prijs altijd een link heeft met de bedoelde filmtitel... Aan u de verdere schooohne taak!

Plan C is niet alleen goed omdat Ruben van der Meer een snor draagt (echt zo'n Hollandse die je vader ook heeft), maar ook gewoon omdat het een verrekt fijne Hollandse film is.

En als u mij niet gelooft, moet u Theo's looohvende woorden er maar eens op nalezen. Want naast de film zelf, is ook de DVD waarop de film wordt geleverd om eens goed over naar huis te schrijven. En laten wij die nu net weggeven! Drie stuks ook maar liefst, die we weggeven aan hen die ons vertellen naar welke film we op zoek zijn in deze editie van de quote verkl**t. Succes!