Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Dragon Eyes op DVD en Blu-ray!
23/08/2012

Dragon Eyes op DVD en Blu-ray!

Dragon Eyes op DVD en Blu-ray!

JCVD is weer terug. Heer en meester van de jaren 90 (zo ongeveer) is nu zowel in de bioscoop te bewonderen in The Expendables 2, als op DVD (en Blu-ray) in Dragon Eyes en deze laatste is vanaf 21 augustus te verkrijgen.

Dragon Eyes DVD Blu-rayIn Dragon Eyes speelt JCVD een bescheiden rol als Taino en lijkt hij heel symbolisch het stokje over te dragen aan de nieuwe generatie actiehelden. Uiteraard weten we wel beter als we kijken naar wat er nog verder op zijn filmlijstje staat en na het zien van The Expendables 2, maar goed we doen even alsof we het geloven. Cung Le, een voormalig MMA-kampioen (oftewel iemand die voor zijn werk mensen meppen verkocht), is degeen die het stokje tijdens de film mag dragen. Zijn Hong komt Tiano in de gevangenis tegen en krijgt les in de knokkunst. Die kunde neemt Hong uiteindelijk mee naar buitenwijk St. Jude, waar de corrupte Peter Weller (oftewel Robocop) over heerst, om de boel daar eens goed op te schonen... Precies zoals we het graag zien.

En zien, kunt u het zeker, want wij mogen drie exemplaren van Dragon Eyes vergeven, waarvan twee op DVD en eentje op Blu-ray. De Blu-ray en één DVD kunt u hier verdienen, als u ons vertelt welke Van Damme film uw favooohriet is (en naar welke schijf uw voorkeur uit gaat). We weten dat het moeilijk is, maar u mag er toch echt maar eentje kiezen. Maar u snapt dat wij er ook niet onderuit konden om voor deze gelegenheid een ode te brengen aan de Van Damme-klassiekers in een Film-O-Rakelquiz (multiplechoice ). Kortom daar vergeven we de andere DVD aan de deelnemer met het beste resultaat, oftewel daar scheiden we het kaf van het Claudekoren!