Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
The Double vrijkaarten!
04/07/2012

The Double vrijkaarten!

The Double vrijkaarten!

De oude rot die het jonge broekie de fijne kneepjes van het vak leert, het is een bekend gegeven in de wereld van de film. En als ze het echt willen doorvoeren zijn het dan ook de laatste dagen voor het pensioen van de oude rot.

Maar aan dat cliché doet The Double dus mooi niet. De oude rot (Richard Gere) is namelijk al gepensioneerd en wordt weer achter de geraniums vandaan geroepen om het broekie (Topher Grace) te assisteren in een FBI zaak. Een zaak die verband lijkt te houden met een Russische schurk uit de Koude Oorlogtijd die de evenknie was van de oude rot (en over oude rotten gesproken, Martin Sheen mag ook mee doen in de film).

The Double draait vanaf 5 februari in de bioscooop en wij zitten dus mooi met 2 keer 2 vrijkaarten. Maar daar kunt u ons dus vanaf helpen. Hieronder vindt u de link naar onze 'Wie is too old for this shit?' quiz. De twee beste filmorakels in deze quiz (gekeken naar het aantal juiste antwoorden en de tijd die u ervoor neemt) mogen zich dus verheugen op twee vrijkaarten! Succes!

Wie is too old for this shit?