Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
The Bourne Legacy vrijkaarten!
03/09/2012

The Bourne Legacy vrijkaarten!

The Bourne Legacy vrijkaarten!

Matt Damon had er geen zin meer in, dus moest er een andere bikkel gevonden worden die de Bourne serie voortzet. Die bikkel vond men in Jeremy Renner (Hawkeye voor vrienden).

The Bourne Legacy posterMaar het wordt niet een hele vreemde boel, want aan het roer staat ditmaal Tony Gilroy, scenarist van de vorige delen. O.a. want de man is bijvoorbeeld ook regisseur van Michael Clayton. Daarnaast zijn ook Rachel Weisz en Edward Norton van de partij, dus met de kwaliteit zit het wel snor. Met de actie ook, want Renner doet weinig onder voor Damon als Bourne-lotgenoot die uiteraard ook voor zijn leven moet knokken.

The Bourne Legacy draait vanaf 6 september in de bioscoop (en IMAX!) en u snapt, wij hebben weer de vrijkaarten om u er naartoe te sturen. Drie lezers mogen wij blij maken, mits u ons tenminste vertelt welke Matt Damon film u het liefst zag. (Zodat wij geestelijk het gebrek aan Damon kunnen verwerken). Succes!

Ziet u ook de website van de film: www.bournelegacy.nl