Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Total Recall prijsvraag!
25/07/2012

Total Recall prijsvraag!

Total Recall prijsvraag!

Schwarzenegger is gekrompen, blond is uit en die ene met de krulletjes is vervangen door Jessica Biel. In de remake van Total Recall heeft men de invulling van de rollen eens goed op de schop genomen. Echter de total recall blijft nog altijd spil van het verhaal.

Quaid, ditmaal door Colin Farrell, mist dat 'iets' in zijn leven. Ondanks afraden van zijn goede vrienden en liefhebbende vrouw (Kate Beckinsale) boekt hij toch een 'tripje' bij Rekall. Een bedrijf dat dromen naar wens aanbiedt en Quaid de herinneringen belooft van het spionnenleven dat hij altijd heeft willen leiden.
Total Recall draait vanaf 9 augustus in de bioscoop en om u een beetje uitgerust erop uit te sturen mogen wij een tweetal heuze Total Recall horloges verloten.

Total Recall horloge

Wat u daarvoor moet doen? Nu, een remake van een film biedt ook altijd een mooie gelegenheid tot terugkijken naar het origineel. En dat hebben wij gedaan, en goed ook. Zo goed zelfs, dat een Total Recall filmquiz het gevolg is. De twee best scorende deelnemes in deze quiz (gekeken naar aantal juist beantwoorde vragen i.c.m. de tijd die u ervoor neemt) winnen de horloges. Kortom succes!

Film-O-Rakel filmquiz