Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Herkent de prent - De Lage Landen
27/07/2012

Herkent de prent - De Lage Landen

Herkent de prent - De Lage Landen

Als raad-je-plaatje, maar dan op de filmmanier. Wij leggen u mooohmentopnames uit films voor en aan u te raden naar welke film wij zoeken.


De foto leggen we zo uit, echt...

Lekker ouderwets dus, maar de prijs (want dat hoort er natuurlijk bij) is dat verre van. Want de winnaar van een Herkent de prent editie wint een gratis film naar keuze bij Ximon. Op een klein deel na (de zogenaamde Pay per view films) mag u uit de duizenden films (en TV-series) kiezen die Ximon inmiddels rijk is.Wint u deze maal niet (de winnaar wordt geïnformeerd per mail en ontvangt verdere uitleg omtrent het kiezen van een gratis film bij Ximon), dan wellicht de volgende maal, want elke twee weken gaan wij u trakteren op een Herkent de prent quiz. Ditmaal is het thema de Lage Landen (ons excuus voor de foto dus) en krijgt u in deze eerste quiz dus alleen foto's uit films afkomstig uit Nederland of België. Ziet u hieronder de link naar de Film-O-Rakel quiz en dan rest mij niets meer dan u veel succes te wensen. Succes!