Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win een prijzenpakket van Sherlock Gnomes
19/04/2018

Win een prijzenpakket van Sherlock Gnomes

Win een prijzenpakket van Sherlock Gnomes

Wil jij kans maken op een filmpakket van Sherlock Gnomes? Beantwoord dan de volgende vraag:

 

In de originele Engelstalige versie van de film wordt de stem van Sherlock Gnome ingesproken door een hele bekende acteur, noem zijn naam en tevens de twee andere animatiefilm waarvoor hij zijn stem heeft gebruikt.

 

Onder de goede inzenders verloten we 2 filmpakket, met een sleutelhanger, een knuffel, een vel neptattoos en een tas om zelf in te kleuren. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.

  
 
Sherlock Gnomes
De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen... Sherlock Gnomes. De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.

 

Met stemmen van onder andere Ricardo Blei, Peggy Vrijens, Sander de Heer, Pepijn Gunneweg, en Owen Schumacher.

Sherlock Gnomes draait nu in de Nederlandse bioscoop in zowel de Engelse als Nederlandstalige versie.