Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win vrijkaarten voor Destroyer!
10/03/2019

Win vrijkaarten voor Destroyer!

Win vrijkaarten voor Destroyer!

Wil jij bioscoopkaarten winnen van de film Destroyer? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
De regisseuse van Destroyer heeft al eerder films gemaakt waarin de vrouw de hoofdpersoon is en terug vecht. Noem de titels van deze twee films en de naam van de regisseuse.
 
Onder de goede inzenders verloten we drie keer twee vrijkaarten. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.


Destroyer
 
Zestien jaar geleden ging politierechercheur Erin Bell (Nicole Kidman) undercover in een bende bankovervallers geleid door de gewelddadige Silas. Wanneer een van hun gewaagde overvallen fout gaat, wordt Erin ontmaskerd maar weet Silas te ontsnappen. Zestien jaar later is Silas terug met een uitgekiend plan om een van de grootste banken te overvallen, op de hielen gezeten door Erin. Destroyer is een bloedstollende thriller met in de hoofdrol Oscarwinnaar Nicole Kidman (Big Little Lies, Lion, Top of the Lake).
 
Destroyer draait vanaf donderdag 14 maart 2019 in de Nederlandse bioscopen.