Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win vrijkaarten voor The Beach Bum
03/04/2019

Win vrijkaarten voor The Beach Bum

Win vrijkaarten voor The Beach Bum

Wil jij bioscoopkaarten winnen van de film The Beach Bum? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Acteur Matthew McConaughey was niet de eerste keus om de hoofdrol te spelen in deze film, welke acteur hadden de makers eerst op het oog? Noem de naam van deze acteur.
 
Onder de goede inzenders verloten we vier keer twee vrijkaarten. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.


Beach Bum
 
Moondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen. 
 
The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer SpringbreakersenGummo. Bijgestaan door een sterrencast, brengt Korine een liefdesverklaring aan stoner comedies en aan de schoonheid van het leven.
 
The Beach Bum draait vanaf nu in de Nederlandse bioscopen.