Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win vette Heinz prijzen
17/04/2019

Win vette Heinz prijzen

Win vette Heinz prijzen

Wil jij kans maken op een filmpakket van Heinz? Beantwoord dan de volgende vraag:

De verhalen van Heinz begonnen in een Nederlands dagblad, noem dit dagblad en in welk jaar dat was en welke twee striptekenaars hebben Heinz tot leven gebracht? Noem hun namen.

Onder de goede inzenders verloten we 5 filmpakketten, met daarin een ADHD brilletje, een Heinz stripboek, T-Shirt en 2 vrijkaarten. Mede mogelijk gemaakt door In The Air.


Heinz
 
Heinz woont al sinds jaar en dag ongevraagd in bij zijn vriend Frits en de briljante uitvinder Professor Aap. Op een dag vraagt zijn vaste verkering Dolly hem op hun zoontje Kleine Bever te passen. Dat gaat maar even goed. Dan krijgt Heinz dikke mot met Frits en Aap. Zonder pardon wordt hij, met kleine oogappel en al, buiten de deur gezet. De volgende ochtend wordt Heinz wakker in een vreemd bed. In het Amsterdamse Sprookjesbos. En Kleine Bever is spoorloos verdwenen! Heinz heeft geen idee wat hem is overkomen. Maar iedereen die hij tegenkomt, lijkt zich hém maar al te goed te herinneren. En heeft de grootst mogelijke problemen met hem. Al snel wordt hij achter de vodden gezeten door boze boskabouters en razende postzegelverzamelaars. Heinz is de wanhoop nabij. Waar is Kleine Bever?!

Met de stem van Ruben van der Meer als Heinz, Ilse Warringa als zijn liefje Dolly, Tygo Gernandt als bad guy Zak en Wim T. Schippers als oom Wim, de verteller van het verhaal.

Ook te horen zijn Bruno Vanden Broecke, Reinder van der Naalt, Rinie van den Elzen, Fred Meijer, David Dermez, Loes Van den Heuvel en Johny Voners.

Heinz is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.