Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win Brugklas: De tijd van m'n leven prijs!
12/06/2019

Win Brugklas: De tijd van m'n leven prijs!

Win Brugklas: De tijd van m'n leven prijs!

Wil jij een iTunes code winnen van de film Brugklas - De tijd van m’n leven? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Zeven castleden van Brugklas hebben hun eigen YouTube kanaal, noem ze alle zeven.
 
Onder de goede inzenders verloten we vier iTunes codes. Mede mogelijk gemaakt door Just Film Distribution.


Brugklas
 
Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?
 
Brugklas - De tijd van m’n leven is nu te zien On Demand via iTunes, Pathé Thuis en vanaf 25 juni verkrijgbaar op DVD.