Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
22/06/2022

Marry Me

In de romantische komedie Marry Me van regisseuse Kat Coiro zien we hoe popster Kat Valdez (Jennifer Lopez) op een unieke manier in het bij zijn van vijfduizend fans in het huwelijksbootje zal stappen met superster Bastian (Maluma). Samen vormen ze het bekendste glamourstel van Amerika. Nog nooit eerder was er een bekend stel tijdens hun tour op deze manier gaan trouwen. En daarvoor hebben ze zelfs nog samen het liefdesnummer 'Marry Me' geschreven. 
Alleen als blijkt dat Bastian vreemd is gegaan met een crew-lid zal het liefdessprookje van de twee helaas geen lang leven hebben. Uitgerekend op dat moment staat wiskundeleraar en gescheiden vader Charlie (Owen Wilson) in de zaal met een bord omhoog “Will You Marry Me?”. Vanaf dat moment zal zijn leven compleet overhoop liggen en in de spotlight komen te staan. 
 
Superster
Hij zal samen met Kat en haar complete crew, begeleiding en manager Colin (John Bradley) achtervolgd worden door de pers. Het is voor de wereld een echt huwelijk, maar voor haar manager eerder een zakelijke  overeenkomst. Dat hopelijk een kleine zes maanden zal duren. Althans dat dacht hij. In werkelijkheid is Charlie natuurlijk maar een gewoon persoon die een fijn klas heeft om les aan te geven en een dochter die om hem geeft. Een superster hoeft hij er niet echt bij te hebben, maar naarmate de tijd verstrijkt begint er toch wel echt iets te kriebelen. Zal zij de ware zijn?
 
Vanaf het begin tot het eind is deze film een echte feelgood film, het geeft je een goed gevoel en ondanks dat er weinig diepgang in zit blijft het je wel boeien. De verhaallijn is toch best interessant. Dat een totaal onbekend iemand toch de liefde van je leven kan worden. En dat iemand met heel veel bekendheid ook maar een mens is die net als een ieder fouten kan maken en gevoel heeft. 
 
Lachen
Jennifer Lopez is dan wel een echte diva ze speelt deze rol met veel passie en gevoel. Ook de nummers die zij zingt zijn nog best goed. Ze speelt dan wel een jonger personage in de film, dit stoort zeker niet. En de scenes die ze heeft met Owen Wilson zijn niet slecht. Ok hij heeft zo nu en dan wel een beetje veel make-up op, maar dat is hij nu eenmaal. Ze laten elkaar lachen en vullen elkaar goed aan. 
 
Het verveelt dan ook zeker niet. De jonge actrice Chloe Coleman voegt zeker wat toe bij het duo. Ze straalt in veel scenes en krijgt de ruimte om voldoende van haar kwaliteiten te laten zien. Maluma die de temperamentvolle Bastian speelt en met zijn Spaans vele vrouwen laat smelten doet het ook goed. Hij zorgt dan ook voor een beetje pit in het verhaal. De film neemt de kijker dan even mee achter de schermen van het leven van een superster. Dat niet alles lijkt wat het is en dat ook deze mensen niet alles zomaar kunnen krijgen.
 
Het camerawerk is netjes en de decors zien er goed uit. Lopez staat zelfs een aantal keer op het podium een show te geven alsof het haar echte concerttour is. de soundtrack past dan ook erg goed bij de film, vlot, fris en liefdevol. Het totaalplaatje klopt gewoon en past zeker bij de warme avonden die er gaan komen in deze zomer van 2022. Kruip maar lekker tegen elkaar aan en geniet van de film. Naast de film bevat de Blu-ray nog een aantal extra’s, waaronder een aantal verwijderde scenes, een kijkje achter de schermen, een muziekvideoclip en nog veel meer.


Blu-ray

22/06/2022

Universal Pictures

Breedbeeld 16:9, 1080p

DTS-HD Master Audio 7.1 Engels, DTS-HD Master Audio 5.1, Engels, Frans

Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.