Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
BBC natuurdocu Life, driemaal op DVD
18/03/2010

BBC natuurdocu Life, driemaal op DVD

BBC natuurdocu Life, driemaal op DVD

Het is een duivels dilemma... moeten we nu blij zijn met de immer indrukwekkende documentaires van de BBC of moeten we ons meer en meer schamen? Planet Earth toonde ons de schoonheid en verhaalde over de schade aan de natuur. De uitkomsten van het nieuwste project van o.a. de BBC en Discovery Channel laten zo mogelijk op nog indringender wijze zien hoe de natuur omgaat met veranderende omstandigheden.

Life, zoals het nieuwe project is gedoopt, wordt gevormd door 10 afleveringen van elk 60 minuten die het leven op aarde tonen ter land, ter zee en in de lucht (maar dan zonder de dwazen in maffe karretjes). Een resultaat van 4 jaar lang filmen op alle continenten in 300 draaidagen met highspeed fotocamera's die 1000 beelden per seconde schoten. En dat alles becommentarieërd door de nestor van de natuurdocumentaire Sir David Attenborough.

Kortom die wilt u gewoon hebben en wij begrijpen dat ten volste. Dus geven wij i.s.m. distributeur Just Entertainment drie exemplaren weg van dit wonder der natuur. Laat hieronder van u horen en wij nemen u mee in de goudeerlijke loting.