Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
15/04/2021

All my Life

In de romantische-drama film All my Life van regisseur Marc Meyers zien we hoe Jenn Carter (Jessica Rothe) een best ontspannen leven lijdt. Alleen ze is nog wel op zoek naar die ene persoon die haar liefde en vreugde kan geven. Als ze op een dag Solomon ‘Sol’ Chau (Harry Chum Jr.) tegen het lijf loopt in een café is het direct liefde op het eerste gezicht. Ze gaan daten en zijn beiden smoorverliefd. Alleen als Sol ineens in elkaar zakt is er iets niet goed in zijn lichaam. En ja hoor, hij blijkt leverkanker te hebben die kwaadaardig is. Dit zal hun leven totaal op zijn kop zetten. Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal.
Sol zal onder het mes moeten gaan en dat gebeurt ook. Gelukkig weten ze het weg te kunnen halen. En samen maken ze een vreugde dans, maar als het weer terug komt gaan ze een zware periode tegemoet. En dan hadden ze ook nog trouwplannen. Zal het geluk weer terug komen bij hun? 
 
Kookkunsten
In dit verhaal met een toch vrij zwaar onderwerp zien we hoe de makers geprobeerd hebben om er een fris en vrolijke film van te maken. Aan de ene kant is dat gelukt, maar aan de andere kant wordt er iets te mooi geacteerd en ziet de cast er elke dag weer net iets te gestileerd uit. Het ligt er allemaal te dik bovenop. En wanneer het belangrijkste onderdeel van het verhaal aan bod komt wordt hier niet diep op in gegaan. Dat is jammer, want er zijn films waar dat namelijk wel goed uit de verf komt. 
 
Wellicht is het de cast die hierin nog net iets te netjes hun tekst op lepelen en zijn de scenes net te zoetsappig gemaakt. Het hoofdonderwerp wordt al snel ondergesneeuwd door de kookkunsten van de hoofdpersonage. Dan is het net alsof je naar een eetprogramma zit te kijken. En dat de regisseur net te veel onderwerpen wil benoemen in een te korte tijd. 
 
Dat is jammer, want als er nu net wat meer tijd werd besteed aan de ziekte dan had dit een mooi en realistischer verhaal geweest. In deze vorm mist het de diepgang en de kern van het verhaal en waar het om draait. Maar als je samen knus op de bank een film wilt zien dan kan je het nog een kans geven. Naast de film bevat de Blu-ray helaas geen extra’s. 


Blu-ray

14/04/2021

Universal Pictures

Breedbeeld 16:9, 1080p

DTS-HD Master Audio 5.1, Engels en Frans

Nederlands, Engels, Frans, Duits

Plaats uw reactie

AlexeyCiz op 19/04/2021

Обращайтесь в лучший банк России - ВТБ банк.Высококвалифицированные сотрудники ответят на все ваши вопросы.
https://vtb-bank.me/
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.