Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Bellicher: Cel prijspakket!
03/10/2012

Bellicher: Cel prijspakket!

Bellicher: Cel prijspakket!

De Nederlandse film kent zo zijn specialiteiten. Op het gebied van de drama film , doen we erg goed mee, de Nederlandse documentaire is een begrip en natuurlijk de familiefilm sleept vaak vele prijzen in de wacht. Waar we ook wel kaas van hebben gegeten is de politiethriller.

Bellicher: CelZowel in serie- als filmvorm hebben we mooie dingen afgeleverd. Een van de laatste creaties op dat gebied is de film Bellicher: Cel met Daan Schuurmans als de titelpersonage. Gebaseerd op het boek van Charles den Tex en volgend op de serie Bellicher: De macht van meneer Miller, volgen we wederom Michael Bellicher die ditmaal zijn onschuld moe bewijzen na de diefstal van zijn  identiteit.

Bellicher: Cel ging tijdens het Nederlands Film Festival in première en draait vanaf 4 oktober in de bioscoop. Om dat heuglijk feit te vieren hebben wij tweemaal een Bellicher prijspakket te vergeven, bestaande uit het boek Cel en de serie Bellicher: De macht van meneer Miller op DVD. Wilt u kans maken op een pakket, dan horen wij graag van u welke Nederlandse politiethriller (in serie- of filmvorm) bij u favooohriet is. Succes!