Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
DVD pakketten ter ere van The Possession!
19/09/2012

DVD pakketten ter ere van The Possession!

DVD pakketten ter ere van The Possession!

Er zijn een aantal verhalen waar we niet genoeg van lijken te krijgen. Verhalen over haaien (ziet u Bait vanaf 20 september bijvoorbeeld weer), verhalen over belachelijk stoere mannen die de wereld redden (goed dat is misschien persoonlijk) en verhalen over bezeten meisjes.

Dat laatste komt ook goed uit want vanaf 20 september draait The Possession in de bioscoop. Zoals dat tegenwoordig hoort, zou het gebaseerd zijn op een waargebeurd verhaal, maar wie maakt dat eigenlijk uit. We hebben een meisje, een mysterieuze box en uiteindelijk een bezeten meisjesziel die het iedereen flink moeilijk maakt, waaronder uiteraard de noodzakelijke (Joodse) duiveluitdrijvers.

Normaal zouden we u erop uit sturen om The Possession te gaan zien, maar in dit geval bereiden we u liever voor op de film zelf. Een soort van filmische warming-up bestaande uit vier films te weten; Paranormal Activity, Insidious, The New Daughter en The Fourth Kind. Om kans te maken op een van de twee pakketten die we mogen vergeven, horen we graag van u welke film over bezeten zielen bij uw favoooohriet is. Succes weer!