Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

08/11/2011

De wereld van de teasers, trailer en andersoortige voorproefjes is een magische. Zelfs de minder bedeelden in filmwereld kunnen met een stukje puike propaganda op de proppen komen. Een feit dat gevierd moet worden op voorproefjes vrijdag. (Voorproefjes vrijdag is op elke vrijdag die ons geschikt dunkt... of op een zaterdag, zondag of maandag... net hoe het uitkomt eigenlijk...)Delicate Dooohsis Dinsdag IV

Delicate Dooohsis Dinsdag IV

Het Vooohrafje

Het Vooohrafje
De koude wintermaanden maken hun entree en doen alle warme zomerstralen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Enfin.. wat maakt het uit; tijd vooohr een ouderwetse flinke stamppooohtt en beloofde vette happen!

In 1972 werd de animatiefilm The Lorax, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Dr. Seuss, al vertoond op het witte doek. Nu, anno 2011, vond men het tijd voor een rentree in de IMAX en 3D. Dr. Seuss’ The Lorax gaat over een harteloze ondernemer die de natuur om zeep helpt. Wanneer de jonge Ted hierachter komt, besluit hij tot actie over te gaan. De jongen gaat op zoek naar ‘The Lorax’, een besnooohrd wezentje dat het opneemt voor het behoud van de bomen. Owja.. en daarnaast is Ted ook nog eens verliefd op Audrey.
 
Release: ergens in maart 2012


Pagina's     1     2     3     4     5    
Plaats uw reactie

Ralph op 08/11/2011

Wie kotst kan de gal verwachten
Dank, dank, ik voel me vereerd :)

En nog maar drie maanden. Of 13 weken. Of 92 dagen. Of... of... of... *diep inademen*
Christian op 09/11/2011

Hmmm... The Muppets en The Lorax! :) Laat maar komen!
Springrose op 11/11/2011

I used to have an open mind but my brains kept falling out
Ik vind alleen de Muppets de moeite waard om te bekijken. Het is dan een hele poos geleden dat ik een Muppets movie heb gezien. :-)
Kerryn op 16/03/2017

No coaplmints on this end, simply a good piece.
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.