Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Frankenweenie vrijkaarten en meer!
18/10/2012

Frankenweenie vrijkaarten en meer!

Frankenweenie vrijkaarten en meer!

In 1984 werd Tim Burton ontslagen voor zijn verhaal van de onsterfelijke liefde van een jongetje voor zijn hondje. Disney, want daar werkte de jonge Burton toen voor, kon de ietwat duistere visie van Burton niet waarderen. Maar dat was toen...

Nu is Disney er namelijk maar al te blij mee dat Burton zijn Frankenweenie onder wil brengen bij het animatiepaleis. Ditmaal in lange vorm (en in stop-motion ditmaal), waarbij het verhaal van het jongetje en zijn dode hondje behouden is gebleven en is uitgebreid met een dorpje dat doorslaat in haar elektriciteitsexperimenten. Uiteraard volop voorzien van de Burtoneske sfeer.

Frankenweenie draait vanaf 18 oktober in de bioscoop en wij mogen dat ook nog eens opleuken met een Frankenweenie prijzenpakket. Te beginnen met een briljante van kleur veranderende mooohk, een heus Frankenweenie t-shirt en om de boel passend af te sluiten twee vrijkaarten. Drie pakketten hebben we te vergeven en om kans te maken, hoeft u ons enkel te vertellen welke Burton-film bij u favooohriet is. En/of u houdt onze Facebookpagina in de gaten, want daarop verlooohten we ook 1 prijspakket. Kortom succes!