Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
L'Amour Des Moules vrijkaarten!
23/09/2012

L'Amour Des Moules vrijkaarten!

L'Amour Des Moules vrijkaarten!

"Zeg ken jij de mosselman, de mosselman, de mosselman?" is een vraag waar biologe Annelies inmiddels een hele dikke ja op kan antwoorden. Ze is er zelfs zwanger van.

Annelies is één van de personen die zich bevindt in de kennissenkring van de mossel. De schelp die vele liefhebbers heeft. Waaronder vele Belgen, maar bijv. ook chef Sergio Herman, kweker Henk en gynaecoloog Jan. We vangen ze, kweken ze, bestuderen ze, wedijveren om de besten en het belangrijkste we eten ze. De liefde voor de mossel is alom aanwezig.

Het leven van de mossel is vanaf 27 september in de bios te bewonderen in de documentaire L'Amour des Moules. Wij hebben driemaal twee kaarten liggen voor de liefhebbers van de mossel of gewoonweg een enorm mooie documentaire. Om kans te maken hoeft u ons enkel even een berichtje te sturen en dan nemen wij u mee in onze ouderwetse looohting. Succes!

PS: Als u denkt, wat een fijne poster, dat kan kloppen... het is een van de vijf genomineerden voor de Affiche prijs van 2012.