Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Paranomal Activity 4 vrijkaarten!
25/10/2012

Paranomal Activity 4 vrijkaarten!

Paranomal Activity 4 vrijkaarten!

Alsof er nog niet genoeg keukenkastjes zijn gesneuveld, gaat de Paranormal Activity saga door. Deel 4 inmiddels en er valt weer genoeg te griezelen met enge gestaltes en bezeten personen die je in je slaap storen.

Het concept van de home video beelden die ons beelden voorschotelen van simpele huiskamers en/of keukens alsof het zoekplaatjes zijn, blijft op de zenuwen werken. Dus ook in Paranormal Activity 4 zult u weer ademloos blijven wachten op die bewegende pan of die bewegende schaduw die u een mogelijke hartaanval bezorgt.

Die kans gunnen we uiteraard iedereen met de release van Paranormal Activity 4 vanaf 25 oktober en dus trakteren we u graag op een tweetal madiwodo-vrijkaartjes (die u dus alleen op maan-, dins-, woens- of donderdag kunt inwisselen). Daarvoor hoeft u ons enkel te vertellen welk deel van de Paranormal Activity reeks u tot nu toe het dichtst bij een hartaanval bracht.